Can't wait for Christmas

Dagens favoriter från wehearit.com.
Jag älskar att drömma mig bort bland alla mysiga bilder, det ger så mycket inspiration och jullängtan! Jag älskar framför allt det amerikanska stuket, och är det något land som jag skulle tänka mig att fira jul i, så är det nog just USA. Amerikaner förstår sig verkligen inte på uttrycket "less is more", och det är något jag älskar med dem!
 
Annars så har jag varit riktigt duktig idag och haft muntlig presentation på engelska i skolan. För er som inte vet det, så läser jag till lärare och för tillfället så pluggar jag engelska. Att tala engelska inför hela klassen, är något som jag omöjligt skulle tänkats göra för bara 4-5 år sedan och just därför så tänker jag NJUTA av att faktiskt ha genomfört det. Nu ska jag visserligen bli lärare men det är ändå en himla skillnad mellan att göra såna här framträdanden och att hålla lektioner framför elever. Handen på hjärtat, så är det nog framför allt julpysslandet och all stämning som jag själv minns som mest från lågstadiet, som gör att jag vill bli lärare själv. För att kunna stanna kvar på det där stadiet även som vuxen, där man får pyssla när det är jul och även läsa barnböcker som är en annan av mina stora passioner. Jag är ju väldigt barnslig och det är som lärare på lägre stadier som jag verkligen kan utnyttja min fulla potential ;)
 
NU ska jag iallafall mysa upp mig framför TVn och kanske tillåta mig att se en julfilm.. Vi får se om jag vågar. Eftersom min sambo reste till Kreta idag, så känns det som att jag måste passa på att se på det som han aldrig vill se på, vilket antigen betyder barnfilm eller julfilm. Det blir förmodligen ett julkalender-maraton som vanligt :) Det är ju en som en kombination av båda!
Trevlig kväll på er!

Ännu mer tomtar till förrådet

Häromdagen så var jag och David till lager 157 i Sågmyra. Som vanligt så tröttnade jag rätt snabbt, när han skulle testa jeans efter jeans och jag blev till någon slags assistent. Att titta på jeans är inte min cup of tea (jag är mer av en klänning/kjol med strumpbyxor kind of gal) och inte att vänta heller, så jag beslöt mig att gå in på Trend och tradition istället. En helt underbara affär som har säsongsprylar året runt. Inklusive JULSAKER. De har både nytt och begagnat, och allt är väldigt billigt! Helt underbart! 
 
Alltså, det är inte mycket som slår känslan när en första gången på året får syn på halva rum fyllda med julpynt och prydnader. Dessvärre så hade jag planerat att inte köpa så mycket julprydnader i år utan istället se till att skaffa lite nya textilsaker. Inte för att det kan bli för mycket julprydnader, problemet är att jag inte har plats för mer!....om jag inte köper en ny hylla/byrå eller dylik julprydnadsbärare. Hursom, för att göra en kort historia ännu kortare, så köpte jag ändå på mig lite tomtar:
 
 
Och lite julklappspapper också! Allt åker väl ner i förrådet till alla andra julsaker och får vara där någon månad till. Men tänkt vad glad jag kommer bli när jag hittar dessa när jag går ner i december (som jag förmodligen har glömt av vid det laget)!

Dags att kavla upp ärmarna

Aloha! Nu har då jädrar i mig hösten dragit igång! Äntligen! Jag tyckte det varma vädret som varade in i september kändes som ett hån mot mig som är trött på sommaren och vill ha mig lite vinter. Men nu har det dragit ihop sig! Det är kallt och blåser som tusan, och alla löven börjar bli sådär fina. 
 
Jag brukar alltid säga att jag älskar hösten och det gör jag också, åtminstone i teorin. I praktiken så är den dock väldigt kall och jag hatar när det blåser. Men MEN! Jag är superglad över att frysa och svära över vinden, för nu vet en att det snart är dags för julen igen. Och det är ju inte mycket som slår det! 
 
Jag har redan återgått till mitt julblogg-läsande och vi får se hur mitt egna bloggande kommer att gå. Förra året så slutade jag redan in december. Vad är det ungdomarna säger? Epic fail? Till mitt försvar så var förra julen väldigt stressad eftersom jag hade så mycket skolarbete och orkade knappt med något annat när jag väl var ledig. Men i år så hoppas jag på en bättring! 
 
För tillfället sitter jag hemma hos min mamma i Ludvika, där jag visiterar i helgen. Jag har hunnit med både shopping på kupolen med två av mina systrar och även hunnit med att krama på min systerdotter Belle. Nu är det natt och jag borde förmodligen sova vid det här laget, men icke. Nej, jag sitter och julfyndar på Tradera. Har håvat in ett stycke nytt julbroderi att ta mig an:
 
 
Allt juligt, som musik, film och pyssel är sånt jag måste hålla på för att känna att jag inte "fuskar". Men ett litet julbroderi här och där borde väl vara okej, tycker jag. Nä hörrni, nu lär jag nog sova om jag ska orka med morgondagen. God natt fellow julare!
 

RSS 2.0