It's snoowing!

 
Vaknande, tittade ut genom fönstret och skrek rakt ut. Snööö! Min sambo bara muttrade, vilken Grinch. Jag överväger att hoppa över dagens redovisning och bara rulla mig i snön hela dagen! Men sen är jag sådär tråkigt ansvarsfull också. Jaja, det får vänta tills i eftermiddag antar jag! MEN ÄNDÅ, exalteringen är total.
 

Rusta

 
Jag tog mig en första sväng till Rusta idag och det får nog blir någon (läs: några) till efter nästa löning, det fanns mycket fint tycker jag! Alldeles för mycket för vad min plåbok tål tyvärr men några småsaker blev det iallafall! På andra ställen så har jag nästan blivit besviken över årets julpynt men jag tycker Rusta leverar, och allt är ju dessutom så himla billigt. Himla mysigt att gå runt där bland alla julsaker, jag börjar nästan vibrerar och hyperventilera när jag ser för många julsaker på en och samma ställe. På ett bra sätt alltså! To be continued, alltså. I'll be back.

Snö!

 
Det snöade nyss, äntligen liksom! Sen slutade det förvisso efter fem minuter så nu ligger det bara lite vita prickar kvar på marken.. men åh det var ett par fina fem minuter! Och nu vet jag ju att moder natur har det i sig iallafall och hoppas att resten dundrar ner snart. För gud vad jag längtar efter snö och gud vad det kommer att suga ifall det inte blir någon vit jul i år.

RSS 2.0