En riktigt bra postdag!

Yey! Idag fick jag hem tre stora paket med posten! Eller ja okej, de två största fick jag minsann släpa hem själv, men inte var jag mindre lycklig för det inte. Jag älskar att få paket, även när jag måste beställa, betala och hämta hem allt själv! Det minskar inte glädjen när man sliter upp snören och kartonger inte.
 
 
I dessa fick jag bland annat lite nya julfilmer till samlingen, som jag fyndat på sommarrean! En del gamla favoriter och en del filmer som jag aldrig sett tidigare. Men för runt 10kr styck så är det ju värt att chansa, tänker jag!
 
 
 
Fick även hem två sköningar från systerlycklig.se. Plåtasken med bambimotivet blev jag förälskad i redan förra året men den tog slut innan jag hann beställa, så i år var jag snabbare!
 
 
 
Kunde dessutom inte motstå det gulliga lilla tändstickshuset, så överförtjust i julhus som jag är.
 
 
 
Så ja, med en del andra fynd som jag har gjort under sommarens loppisar så börjar årets skörd komma igång. Det blir kul att ta upp i december men desto tråkigare nu när jag måste säga hejdå för ett tag och bära ner det till resten i källaren. Ack ja, men det är faktiskt inte hel-långt kvar nu ändå!

Julbyar och rosetter

Vältrar mig i julsortiment och det pirrar i hela kroppen. VILL HA. Mitt vanliga motto "less is more" gäller absolut inte längre när det blir jul och pyntet ska fram. Nej, desto mer desto bättre, det kan aldrig bli för mycket. Många menar att USA är överdrivna, men jag tycker att det är precis som det ska vara. Vräk på bara! Jag brukar alltid ha olika favoriter från år till år och det senate året så har jag fått total dille på:
 
Rosetter. Helst överallt och allra helst som julgranspynt. Americanstyle.
 
Och julbyar sen, älskar't. Såpass att ifall jag köper fler julhus och julbyar så kommer mitt hem snarare se ut som ett flygfoto över Stockholm än en julpyntat hem. Men som sagt; det är väl bara att vräka på? Här ska inte hållas igen, här ska ju julas.

Äntligen är det sensommar

Nu är det ÄNTLIGEN augusti och Gud vad jag längtar efter kylan och snön. Värme har aldrig varit my cup of tea och nu känns det bra länge sedan det var jul. Med jul menar jag hela december, eftersom man såklart firar i en månads tid och inte bara en dag. Det vore faktiskt hemskt värdelöst. Men ja, nej, nu vill jag ha vinter! Snö, ljus och tjocka vinterkläder! Fast det är ingenting som man lär säga högt, eftersom sommarälskare finns i varje hörn. Fast när alla affärer börjar ge smakprov på årets julsortiment så kan en svagsinnad inte låta bli, då kommer längtan riktig ordentlig.
 
Ni får ursäkta designen, jag tog bara ett tema som jag hittade i brist på kunskap. Lite vintertema är ju bättre än ingenting alls, tänker jag. Förhoppningvis så är den fixat innan jag återkommer när juletiden vankas! ....Jag ska iallafall försöka hålla mig tills november!

RSS 2.0