Can't wait for Christmas

Dagens favoriter från wehearit.com.
Jag älskar att drömma mig bort bland alla mysiga bilder, det ger så mycket inspiration och jullängtan! Jag älskar framför allt det amerikanska stuket, och är det något land som jag skulle tänka mig att fira jul i, så är det nog just USA. Amerikaner förstår sig verkligen inte på uttrycket "less is more", och det är något jag älskar med dem!
 
Annars så har jag varit riktigt duktig idag och haft muntlig presentation på engelska i skolan. För er som inte vet det, så läser jag till lärare och för tillfället så pluggar jag engelska. Att tala engelska inför hela klassen, är något som jag omöjligt skulle tänkats göra för bara 4-5 år sedan och just därför så tänker jag NJUTA av att faktiskt ha genomfört det. Nu ska jag visserligen bli lärare men det är ändå en himla skillnad mellan att göra såna här framträdanden och att hålla lektioner framför elever. Handen på hjärtat, så är det nog framför allt julpysslandet och all stämning som jag själv minns som mest från lågstadiet, som gör att jag vill bli lärare själv. För att kunna stanna kvar på det där stadiet även som vuxen, där man får pyssla när det är jul och även läsa barnböcker som är en annan av mina stora passioner. Jag är ju väldigt barnslig och det är som lärare på lägre stadier som jag verkligen kan utnyttja min fulla potential ;)
 
NU ska jag iallafall mysa upp mig framför TVn och kanske tillåta mig att se en julfilm.. Vi får se om jag vågar. Eftersom min sambo reste till Kreta idag, så känns det som att jag måste passa på att se på det som han aldrig vill se på, vilket antigen betyder barnfilm eller julfilm. Det blir förmodligen ett julkalender-maraton som vanligt :) Det är ju en som en kombination av båda!
Trevlig kväll på er!
Sannas Christmas
2014-10-03 @ 10:56:35
URL: http://sannaschristmas.se

Ja, tänk om man själv kunde få till sådana där snygga bilder! Himla mysiga är de!

Svar: Eller hur! :)
Sanna
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0