En riktigt bra postdag!

Yey! Idag fick jag hem tre stora paket med posten! Eller ja okej, de två största fick jag minsann släpa hem själv, men inte var jag mindre lycklig för det inte. Jag älskar att få paket, även när jag måste beställa, betala och hämta hem allt själv! Det minskar inte glädjen när man sliter upp snören och kartonger inte.
 
 
I dessa fick jag bland annat lite nya julfilmer till samlingen, som jag fyndat på sommarrean! En del gamla favoriter och en del filmer som jag aldrig sett tidigare. Men för runt 10kr styck så är det ju värt att chansa, tänker jag!
 
 
 
Fick även hem två sköningar från systerlycklig.se. Plåtasken med bambimotivet blev jag förälskad i redan förra året men den tog slut innan jag hann beställa, så i år var jag snabbare!
 
 
 
Kunde dessutom inte motstå det gulliga lilla tändstickshuset, så överförtjust i julhus som jag är.
 
 
 
Så ja, med en del andra fynd som jag har gjort under sommarens loppisar så börjar årets skörd komma igång. Det blir kul att ta upp i december men desto tråkigare nu när jag måste säga hejdå för ett tag och bära ner det till resten i källaren. Ack ja, men det är faktiskt inte hel-långt kvar nu ändå!

RSS 2.0