Misslyckat julbak # 2

Idag har jag, utan överdrift, ägnat en heldag åt att försöka framställa mintkyssar. Min absolut favorit bland julgodis. Det gick som vanligt när jag försöker mig på något nytt i bakvägen, inte sådär jättebra kanske. En sats ville inte stelna, den andra ville stelna för snabbt, den tredje smakade ättika osv osv osv. Jag minns inte ens hur många satser jag har gjort, men jag har gjort av med 3 askar med florsocker iallafall och är helt slut.
 
Allt jag äter smakar mint, jag luktar förmodligen mint-svett-ättika och mina fingrar är sönderbrända för konstens skull. Ack ja. En dag av slit resulterade i 40 stycken halvdana mintplättar och då har jag inte ens gett mig in på att droppa choklad på. Oh my God. Nåja. Jag var iallafall fin i min julklänning och mitt juliga, fina förkläde, så rent utåt sett så såg jag ut som Leila iallafall. Hey, man kan inte få allt.
 
 
 
P.s Och som ni ser på bilden så lyckades jag iallafall sätta i neijlikor i apelsinerna. Baby steps. ;)
Lillie - Merjul
2014-12-05 @ 18:46:10
URL: http://merjul.blogg.se

Känner igen mig så! Men apelsinerna och kläderna såg jättefina ut! ;)

Annie
2014-12-05 @ 20:04:56
URL: http://varanlillajulvra.blogspot.se

'Övning ger färdighet'; är det inte det de brukar säga haha! Jag är imponerad att du inte gav upp, och förresten, kul att läsa om när man misslyckas också - julen är sällan perfekt även om vi skulle vilja det:)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0