Julbroderier

Idag var det ett strålande väder ute så jag och David (sambon) begick oss ut på en skogspromenad. Jag tycker att det var liite deprimerande att kunna gå med uppknäppt jacka eftersom jag helst av allt skulle haft snö upp till knäna nu, men det är såklart mysigt med att se lite sol också som omväxling.
 
Nu sitter jag iallafall hemma i soffan igen, lyssnar på min jullista på spotify och tittar runt på nätet efter julbroderier till det här årets broderande. Jag brukar alltid brodera under julen, det är både stämningsfullt och avkopplande tycker jag. I vanliga fall så brukar det mestadels bli bonader och löpare men i år är jag sugen på att brodera julstrumpor till mig och sambon. Ateljé Margaretha har ju en massa fina broderier men eftersom jag är en fattig student så brukar det mest bli att jag köper något på Tradera, där man ofta kan finna riktiga fynd! Men åh, helst skulle jag vilja ta mig an någon av dessa i år:
 
    
(Alla bilder från Margaretha.se)
 
Medan jag ändå håller på att önska mig så skulle jag gärna vilja ha en tillhörande öppen spis också, så jag har någonstans att hänga strumporna, haha. Men ja, vad är väl en bal på slottet? När jag blir stor (större) så ska jag iallafall ha ett hus, med både öppen spis och en trappa att hänga girlanger på!
Caroline Bloggen Julmysigt
2013-11-16 @ 19:15:18
URL: http://julmysigt.blogspot.se/

Gillar också broderier, men har aldrig vågat mig på dom här stora.
Nån gång ska jag ta mig i kragen och beställa ett större julbroderi.

Svar: Det tar ju rätt långt tid, men vad tusan, det är kul tycker jag! Och blir användbara saker av det också! :)
Sanna
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0